KLJ Eernegem

Waarom?
Daarom!

KLJ Eernegem want you!

WAAROM?

Wij zijn de Katholieke Landelijke Jeugd of liever de Knotsgekke, Leutige, Jeugdige bende. Doorheen het jaar gaan wij met onze leden  paintballen, skiën, op kamp en nog zoveel meer. Een voorsmaakje van hoe knotsgek, leutig en jeugdig wij wel zijn zul je ontdekken op onze startdag op 26 september.

WIE?

Iedereen die 15 is of ouder kan bij ons om de twee weken terecht voor één van onze vele activiteiten. Ben je nu blond of zwart, groot of klein, dik of dun, het maakt allemaal niet uit! Want bij ons hoort iedereen er bij.

WANNEER?

Op onze startdag op zondagnamiddag 26 september kan je de KLJ-sfeer al komen opsnuiven. Gedurende het jaar komen wij om de twee weken samen meestal op vrijdagavonden en soms op een zondagnamiddag.

 

De 5 van KLJ Eernegem

 

Fun

Bij ons vind je een gamma aan spelen waar fun te beleven is. Zo hebben we al een goeie portie Fun op onze startdag. Meer Fun hebben we op de activiteiten als bowling, karting, skiën, kamp,…

 

Avontuur

Ook de avonturiers onder jullie komen niets te kort. Voor de avonturiers is het kamp een echte aanrader. Maar ook doorheen het jaar bieden wij een portie avontuur aan.

 

Sfeer

De mensen die houden van een gezellige babbel onder vrienden kunnen ook bij ons terecht. Want voor en na iedere activiteit wordt er met een drankje flink wat afgebabbeld en gelachen.

 

Traditie

Als KLJ bestaan wij al 84 jaar en houden wij enkele tradities in ere. Zo nemen wij elk jaar deel aan de cultuur– en sportfeesten. Samen proberen wij de beker te bemachtigen via toneel, dans en sport.

 

Party

KLJ Eernegem eindigt ook iedere zomer met een mega party “De Keuneleutefuif”. Maar ook tijdens het jaar komen de feestbeesten niets te kort. Het jaarlijkse carnavalbal is voor hen een echte aanrader.